Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    

02.10.2012 YEDEK İLANI:

D.E.Ü Buca Eğitim Fakültesi 2012-13 Formasyon Sertifika Programı Kazanan Aday Listeleri
D.E.Ü MezunlarıGenel AlanlarÖzel Alanlar
Diğer Üniversite MezunlarıGenel AlanlarÖzel Alanlar
D.E.Ü Buca Eğitim Fakültesi 2012-13 Formasyon Sertifika Programı Yedek Aday Listeleri



    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
    2012 -2013 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI
    KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARA İLİŞKİN DUYURU

    28 Eylül 2012 ve 1-2 Ekim 2012 günleri formasyon sertifika programına kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları yapılacaktır. Kesin kayıtlar sonucunda boş kalan kontenjanlar web sayfamızda ilan edilecek olup yedek listesinden kayıt alınacaktır.

    Yükseköğretim Kurulu tarafından 350 olarak belirlenen Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kontenjanının %40’ı Milli Eğitim Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu atamaya esas olan alanlar olan "Rehber Öğretmen, Okulöncesi, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İmam Hatip Lisesi Meslek dersleri, Teknoloji ve Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı, Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği, Görsel Sanatlar Resim, Müzik, Matematik için kaynak gösterilen alan mezunlarına, kontenjanın %60'nın ise bu alanlar ile birlikte Talim Terbiye Kurulu Başkanlığının 80 Sayılı kararında yer alan tüm alanlarda öğretmenliğe kaynak olarak gösterilen program mezunlarına ayrılmıştır. Bu nedenle kontenjanlar üzerinde başvuru olması nedeniyle mezuniyet notunun (Diploma Notu) başarı sıralaması esas alınmıştır.

    YEDEK ADAYLARIN KAYITLARI 3 EKİM 2012 Çarşamba günü başlayacaktır.
    Kayıt hakkı kazandığı halde ilan edilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir. ÖNEMLE DUYURULUR.

    KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER:1) 2 Fotoğraf
    2) Formasyon Sertifika programı 1.taksidi olan 654 TL yatırıldığına ilişkin banka dekontu. (Vakıflar Bankası Balçova Şubesi TR 18 00015001 5800 7299 6491 61 no’lu Döner Sermaye hesabına yatırılacaktır.)
    3) Talim Terbiye Kurulu'nun 80 Sayılı çizelgesi gereği Felsefe Bölümü (En az 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığına ilişkin belger) Sosyoloji Bölümü (En az 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığına ilişkin belge)

    SONUÇLARI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    8 yorum :

    1. geçmiş yılları neden açamıyoruz..??

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Geçmiş yılların formasyon başvurularını hala güncelleme aşamasındayım hocam formasyon duyuruları ve sonuçları, facebook gelen mesajlarına olan yoğunluktan dolayı pek fazla ilgilenemedim. Yakın zamanda güncellenecektir.

        Sil
    2. gmail ve şifre ne oluyor sonuçları göremiyorum...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sayın Adsız, "gmail" Google'ın mail (e-posta) servisidir. Örneğin: ornekadres@gmail.com

        Bilginize...

        Sil
    3. illa gmail kullanmak zorundamıyız? direk bir lifte eklermisiniz?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hocam başka sitelere yükleyince indirmede karşılaştıkları engeller nedeniyle kullanıcılar indirme güçlüğü çekiyorlar o nedenle böyle yaptık ve bu daha uzun ömürlü olacaktır.
        Ancak şu andan itibaren TURBOBİT'e yükleme yapıyorum ve yarın tüm sonuçları tek tek bu sayfalara ekleyeceğim. Sizin için de bu sayfaya hemen güncelleme yapacağım.

        Sil
    4. Y gene ben bişi anlamadım bu yedek listeler zaten sitede var olanlar. yedeklerin içinden kazananların listesi nerde?

      YanıtlaSil
    5. 2013-14 formasyon başvuruları ne zaman ve puanım 85 bölüm tarih şansım nedir lütfen yardımcı olur musunuz!

      YanıtlaSil

    Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

    PEDAGOJİK FORMASYON