Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

2012-2013 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FORMASYON DUYURUSU



DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
2012 -2013 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI
DUYURUSU
      2012 -2013 öğretim yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Kayıtları 19 - 25 Eylül 2012 tarihleri arasında Fakültemiz web sayfasından  "FORMASYON ÖN KAYIT" programına giriş yapılıp, aynı tarihler arasında aşağıda istenilen belgelerle şahsen BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ FORMASYON KAYIT MERKEZİNE teslim edilmek suretiyle yapılacaktır. Ön kayıt yaptırmayan veya ön kayıt yaptırıp evrak teslim etmeyenlerin kayıtları geçersiz sayılacaktır.
Ön Kayıtta Buca Eğitim Fakültesi Formasyon Bürosuna Teslim Edilecek Belgeler:
·        Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin ASLI veya resmi onaylı sureti
·        Not Durum Belgesi (Transcript) ASLI veya resmi onaylı sureti
·        Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı''nın 13/09/2012 tarihli toplantısında alınan karar gereği; not dönüşümleri öğrencinin mezun olduğu üniversite tarafından yapılacağından dolayı, 4''lük sistemdeki notların 100''lük sistemdeki karşılıklarının üniversitelerinden onaylatılması gerekmektedir. (Onaylı belge getirmeyenlerin not dönüşümleri YÖK çevrim tablosuna göre yapılacaktır.)
·        Nüfus Cüzdanı fotokopisi

      Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar yine fakültemiz web sayfasında ilan edilecek olup, 28 Eylül- 01 Ekim 2012 (C.tesi-pazar hariç) tarihleri arasında 4 fotoğraf ve Formasyon ücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu ile kayıt yaptıracaklardır.
    Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 13/09/2012 tarihli kararı gereğince Üniversitemize 350 (üçyüz elli) kontenjan ayrılmıştır. Bunun % 50' si üniversitemiz mezunlarına ayrılmıştır. Ayrıca Kontenjanın % 40'nın Milli Eğitim Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu atamaya esas olan alanlardan, %60'nın ise bu alanlarla birlikte Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın 80 Sayılı kararında yer alan tüm alanlarda öğretmenliğe kaynak olarak gösterilen program mezunlarına ayrılacaktır. 


0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON