Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    


 Diğer Üniversitelerden Mezun Adayların Pedagojik Formasyon Egitimi Yedek Çağrı Listesi


 Kırıkkale Üniversitesi Mezunu Adayların Pedagojik Formasyon Egitimi Yedek Çağrı Listesi




Kırıkkale Üniversitesi mezunları pedagojik formasyon sonuç kontrol listesi

Kırıkkale Üniversitesi mezunlarından yapılan başvurular, ilan edildiği üzere alan bazında oranlama yapılarak aşağıdaki kontenjanlar belirlenmiştir. Adaylar alan bazında mezuniyet not ortalamalarına göre sıralanmıştır. Adayların kendilerine ait bilgileri kontrol ederek, varsa eksiklik ya da yanlışlıkları 28 Eylül 2012 günü saat 17:30' a kadar dekanlığımıza bildirmeleri gerekmektedir.

Diğer üniversitelerden mezun olan adayların pedagojik formasyon sonuç kontrol listesi


Diğer Üniversitelerden Mezun Olan Adayların Pedagojik Formasyon Sonuç Kontrol Listesi
Diğer üniversitelerden mezun olan adayların yaptıkları başvurular, ilan edildiği üzere alan bazında oranlama yapılarak aşağıdaki kontenjanlar belirlenmiştir. Adaylar alan bazında mezuniyet not ortalamalarına göre sıralanmıştır. Adayların kendilerine ait bilgileri kontrol ederek, varsa eksiklik ya da yanlışlıkları 28 Eylül 2012 günü saat 17:30' a kadar dekanlığımıza bildirmeleri gerekmektedir.


SONUÇLARI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

3 yorum :

  1. kendi okulundan müzik kontenjanı 1 kişi diger ünv. 5 kişi almışlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %50 kontenjanı bölümler bazında değil toplam kontenjan dağılımında geçerlidir ve kendi üniversite mezunlarına %50 sınırı koyulmuştur. Kırıkkale Üniversitesi toplam kontenkanının %40'ını kendi mezunlarına ayırmıştır. Kendi mezunları açısından dezavantajlı olmuştur ancak YÖK'ün şartlarına uygun davranmıştır.

      Sil
  2. ortalamalar tavan bizim iş başka bahara gibi

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON