Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNLAR İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT DUYURUSU

AÇIKLAMA METNİ
Üniversitemizde Pedagojik Formasyon Sertifika Programını almaya hak kazanan mezunların aşağıda bağlantısı verilen Excel dosyalarındaki listesi, adayların ONLINE beyan esaslı girmiş oldukları veriler üzerinden oluşturulmuştur. Kontejanların öğretmenlik alanlarına göre dağılımında; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 17.09.2012 tarih ve 6049 sayılı yazısı ve Pedagojik Formasyon Sertifika Yürütme Kurulu’nun 24.09.2012 ve 02.10.2012 tarihli kararları esas alınmıştır. ONLINE kayıt sistemine girilen bilgilerle kayıt esnasında ibraz edilecek belgeler üzerindeki bilgilerin uyuşmaması durumunda, adaylar kesin kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
Üniversitemiz Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kayıt olmaya hak kazanan adaylara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

SONUÇLAR: Ahi Evran Üniversitesi Mezunları


SONUÇLAR: Diğer Üniversite Mezunları



  1. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları; 3 – 5 Ekim 2012 tarihleri arasında Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nce  (Adres: Ahi Evran Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Terme Cad. Merkez/Kırşehir) 08:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında kesin kayıt yaptırmayan adaylar haklarını kaybedeceklerdir.
  2. Kesin kayıt sonucunda kontenjanlar dolmadığı takdirde birinci yedek liste 6.10.2012 günü ilan edilecektir. Yedek adaylar için kesin kayıt tarihleri 8 - 9 Ekim 2012’dir. Bu tarihler arasında kesin kayıt yaptırmayan adaylar haklarını kaybedeceklerdir.
  3. Kontenjanların ilk yedek listenin açıklanması ile birlikte dolmaması durumunda yeni yedek listeler Üniversitemiz web adresinde ilan edilecektir.
  4. Kesin kayıt için adayın bizzat kendisinin başvurması gerekmektedir. Vekalet kabul edilmeyecektir.
  5. Ön kayıt başvuru formunda istenen bilgileri doğru beyan etmeyen adayların kesin kayıtları yapılmayacaktır.
KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:
  1. Ön kayıt ücretinin (40 TL) ödendiğine ilişkin dekont
  2. Onaylı Diploma veya Mezuniyet belgesi
  3. Onaylı Transkript belgesi
  4. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (1 adet)
  5. Vesikalık fotoğraf (2 adet)
  6. Lisans mezuniyet ortalamasını 100’lük sistemde gösteren belge (100’lük sistemde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarında bu bilgi diploma veya transkripte yer alacağından farklı bir belgeye gerek görülmemektedir; Ancak 4’lük sistemde eğitim veren yüksek öğretim kurumunun yetkili birimince 4’lük sistemdeki notun 100’lük sistemdeki karşılığının açıkça ifade edildiği mühürlü ve imzalı bir belgenin ibraz edilmesi gerekmektedir. NOT DÖNÜŞÜM TABLOSU KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR.
  7. Formasyon ücreti birinci taksitinin (1.000 TL) Ziraat Bankası’nın Kırşehir şubesindeki TR24 0001 0002 6158 8995 5650 01 IBAN no’lu hesabına ödendiğini gösteren banka dekontu (Kesin kayıt banka dekontunun açıklama kısmında; adayın adı, soyadı ve  T.C. Kimlik numarasının yer alması gerekmektedir).
ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:
  1. Kesit kayıtta belgelerinin doğruluğundan emin olmayan adaylar Formasyon ücreti birinci taksitini ödemeden önce, mağduriyet yaşamamaları için kayıt bürosuna uğramaları rica olunur.
  2. Adayların kesit kayıt ücretlerini Kırşehir dışından ödemeleri durumunda banka komisyon ücreti alınması sebebiyle ve ATM’lerden yatırılan ücretlerde aday kimlik bilgileri yer almadığı için Adayların mağdur olmamaları için Kırşehir’de ilgili bankaya ödeme yapmaları rica olunur.

0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON