Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    

Pedagojik Formasyon Almaya Hak Kazanan Adaylar Belli Oldu

PEDAGOJİK FORMASYON ALMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ (ASİL VE YEDEK) İÇİN TIKLAYINIZ

Asıl liste kayıtları 02-04 Ekim 2012 tarihleri arasında  yapılacaktır. Kesin kayıt işlemlerinde istenecek belgeler aşağıya çıkarılmıştır.:
 KESİN KAYITTA İSTENİLEN BELGELER;
  • Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi (Onaydan sonra aslı iade edilecektir.)
  • Diploma aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı (Onaydan sonra asılları iade edilecektir.)
  • Not Döküm (Transkript) Belgesi aslı (Onaydan sonra aslı  iade edilecektir.)
  • Öğrenim ücreti ödeme onayı (Mali İşlerden)
  • Diploma notu 100’lük sisteme göre olan öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerden alacakları, notlarının 4’lük sistemdeki karşılığını gösteren onaylı bir belge .
 ÖNEMLİ NOTLAR:
1) Yukarıda belirtilen belgelerden herhangi birinin eksik olması halinde kesin kayıt işlemi hiçbir şekilde yapılmayacak ve bu adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
2)Online başvuru formunda adayların beyan ettikleri bilgilerle kayıt sırasında sundukları belgeler üzerindeki bilgiler karşılaştırılacak ve bilgilerde bir tutarsızlığın tespiti halinde bu adayların kesin kayıt işlemleri kesinlikle yapılmayacaktır ve bu adaylar da kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
3)Kesin kayıt işlemleri, belirtilen tarihler arasında yapılacakktır. Belirtilen tarihler arasında kesin kayıt işlemlerini yaptırmayanlar, bu haklarını kaybedeceklerdir.
PEDAGOJİK FORMASYON ÖNEMLİ TARİHLER

Kesin Kayıtlar:2 - 4 Ekim 2012
1.Yedek listenin ilanı:5 Ekim 2012
1.Yedek liste kesin kayıtları:8-9 Ekim 2012
2.Yedek listenin ilanı:10 Ekim 2012
2.Yedek liste kesin kayıtları:11-12 Ekim 2012
Boş Kalan Kontenjanların Duyurulması:15 Ekim 2012
Boş Kalan Kontenjan Kesin Kayıtları:15-17 Ekim 2012
Derslerin Başlama Tarihi:22 Ekim 2012*

*Kontenjanların 12 Ekim itibariyle dolması halinde dersler 15 Ekim’de başlayacaktır.
DERS SAATLERİ VE YERİ
·         Dersler, Pazartesi 08:30-21:30 arası tek gün yapılacaktır.
·         Dersler, Beşiktaş, Şişli veya Karaköy’de, Bahçeşehir Eğitim Kurumlarına ait binalarda / kampüslerde yapılacaktır.

PROGRAMININ ÜCRETİ VE ÖDEME ŞEKİLLERİ
2012-2013 öğretim yılında Pedagojik Formasyon bölümlerinin KDV dahil ilan edilen 10.584,00 TL’yi 10 taksitte veya 10.054,80 TL’yi peşin olarak; kredi kartı ile ya da Denizbank kanalıyla ödeyebilirsiniz.
KREDİ KARTI ile;
Limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli taksit özelliğine sahip anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi kartlarıyla Beşiktaş Kampüsünde ya da https://ois.bahcesehir.edu.tr/finans/onlineodeme internet adresinden 10 taksitte veya peşin;
DENİZBANK’ın;
Herhangi bir denizbank şubesine öğrencinin T.C.Kimlik Numaranızı ibraz ederek 10 taksitte veya peşin ödeyebilirsiniz.
Ödemenin bankada taksit ile yapılması durumunda banka ile Kredili Hesap sözleşmesi imzalanması zorunludur. Kredili hesap sözleşmesinin tamamlanması en az iki iş günü süreceği gözönünde bulundurularak bankaya en geç Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Taksitle ödeme sözleşmesini yapacak kişinin aşağıda belirtilen evraklarla banka şubesine gitmesi gerekir.
a) Maaşlı Çalışanlar : Nüfus Cüzdanının aslı, halen çalıştığı kurumdan onaylı maaş bordrosu, ikametgah belgesi veya ev adresini gösterir sabit fatura (Elektrik, su doğalgaz faturası gibi).
b) Serbest Meslek SahipleriNüfus Cüzdanının aslı, şirket kuruluşunun yayımlandığı Ticaret Sicil Gazetesi’nin aslı, İmza sirküleri, Vergi Levhası.
c) Sözleşmeyi imzalayacak kişinin yukarıdaki sayılanlar dışında geliri varsa; gelir durumunu gösteren diğer belgeler (örn. Kira kontratı) ve hem velinin, hem öğrencinin nufüs cüzdanları.
Not : Ödemelerinizde herhangi bir sorun yaşamamanız ve işlemlerinizin sorunsuz yapılabilmesi için belgelerinizin tam olması gerekir.
 Türkiye genelindeki tüm DENİZBANK Şubeleri’nde işlem yapabilirsiniz. Banka ile ödeyeceklerin kayda gelmeden önce en yakın DENİZBANK Şubesi’nde tamamlanması bekleme süresini azaltacağından yararlı olacaktır. Size en yakın Denizbank şubesini, 444 0 800 nolu telefondan veya http://www.denizbank.com adresinden öğrenebilirsiniz.
Başka bir bankadan peşin ücreti EFT yoluyla;
Ödemek isterseniz, gönderinin yapılacağı bankaya:
Alıcı Adı        : Bahçeşehir Üniversitesi
Alıcı Banka    : Denizbank
Alıcı Şube      : Güneşli Ticari Merkez Şubesi
Açıklama        : Öğrencinin T.C. Kimlik Numarasını ile Adı ve Soyadı
bilgilerini içeren talimat vermeniz gerekmektedir.Başka bankadan taksitle ücret havalesi kabul edilmemektedir.




0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON