Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    

2012-2013
ÖĞRETİM YILI
PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI
Yükseköğretim Kurumu’nun kararı gereğince 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde geçerli olmak üzere Erciyes Üniversitesi’ne tahsis edilen 350 kişilik Pedagojik Formasyon Sertifikası Programı başvuru sonuçları ekli listelerde sunulmuştur.
Yeterli başvuru olmayan bölümler için ayrılan kontenjanlar diğer bölümlere aktarılmıştır.
Kesin kayıtlar 4-5 Ekim 2012* tarihlerinde Üniversitemiz Fen-edebiyat Fakültesi 3.katta bulunan pedagojik formasyon programı öğrenci işlerinde yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında kesin kayıt yaptırmayanlar haklarından vazgeçmiş sayılır.
Asıl olarak belirtilen ve kesin kayıt hakkı kazandığı halde kayıt yaptırmayan adaylardan dolayı kontenjan açığı oluşması durumunda üniversitemiz pedagojik formasyon programına daha önce ön kayıt yaptıran adaylar ve ekli listelerde yedek olarak belirlenen adaylar, eksik kalan kontenjanlardan yararlanmak için dilekçeyle başvurabilirler. Dilekçe başvurusunda bulunmak isteyen adaylar 9 Ekim 2012* tarihinde (mesai bitimine kadar) söz konusu dilekçelerini Fen-Edebiyat Fakültesi Kat 3’de bulunan pedagojik formasyon programı öğrenci işlerine şahsen teslim etmek zorundadır. Yedek listede olsalar dahi, dilekçe ile başvuru yapmayan adayların başarı sırası dikkate alınmayacaktır. Dilekçe ile başvuruları kabul edilen adaylardan başarı sırasına göre kontenjan açığı kadar adaya kesin kayıt hakkı tanınacaktır. Bu adayların kesin kayıtları 11 Ekim 2012* günü (mesai bitimine kadar) yapılacaktır.
Kayıtlar Fen-Edebiyat Fakültesi 3.katta bulunan pedagojik formasyon öğrenci işlerine şahsen yapılacaktır.
Kesin kayıtta istenen belgeler:
 oDiploma veya Geçici Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı kopyası
 oNüfus Cüzdan Fotokopisi
 oMezun olduğu üniversiteden onaylı not döküm belgesi (transkript)
 o2 adet vesikalık fotoğraf
 oÖğrenim ücretinin I. taksitinin (1050 TL) ödendiğine dair banka dekontu (Pedagojik Formasyon Sertifikası Programı için yapılan ödemeler hiçbir surette iade edilmez)
Banka Hesap Numarası: Ziraat Bankası Talas Şubesi: 1439-4930 6628-5002
Aday Kesin kayıt ücretini bankaya yatırırken açıklama kısmına TC Kimlik Numarasını ve Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt Ücreti 1. Taksiti olduğunu belirten bir ibareyi yazdırmalıdır.
Derslerin başlama tarihi: Pedagojik formasyon eğitimi programı 13 Ekim 2012 tarihinde başlayacaktır.
Pedagojik formasyon dersleri Fen-Edebiyat Fakültesinde, haftanın Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günlerinde yapılacaktır.

*Belirtilen tarihler kesin olup, mazeret kabul edilmeyecektir.
 

Erciyes Üniversitesi Mezunları İçin Pedagojik Formasyon Başvuru Sonuçları  

Diğer Üniversitesi Mezunları İçin Pedagojik Formasyon Başvuru Sonuçları 

 

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI PROGRAMI
BAŞKANLIĞI

0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON