Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

FIRAT ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI



Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI KESİN KAYIT
DUYURUSU
2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemi Pedagojik Formasyon başvuruları değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır. Başvuru sonuçları Excel tablolarda bölüm adlarına göre “… Fırat” ve “… diğerleri” adlı dosyalarda gösterilmiştir. Kayıt hakkı kazananların aşağıda sıralanan belgelerle birlikte 08-09 Ekim 2012 tarihlerinde 08.30-17.00 saatleri arasında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok Pedagojik Formasyon Birimi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Kesin Kayıt Sırasında İstenilecek Belgeler
1.   Pedagojik Formasyon Başvuru Formu çıktısı.
2.   Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve tasdik edilmiş fotokopisi. (Yurtdışından mezun olanların Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi gereklidir.) Lisans derslerine ait not dökümünü gösterir belgenin aslı (Transkript) ile birlikte tasdik edilmiş fotokopisi.
3.   Nüfus Cüzdanı aslı ile birlikte onaylı fotokopisi.
4.   İki adet fotoğraf
5.   Pedagojik Formasyon ücretinin ilk taksiti olan 1000 (Bin) TL’nin yatırıldığına dair banka dekontu. Taksit ücreti, T.C. Ziraat Bankası Fırat Üniversitesi Şubesindeki IBAN: TR520001001586135354675001 Nolu Döner Sermaye Hesabına, Açıklama kısmına “Pedagojik Formasyon Ücreti” yazılarak yatırılacaktır.
6.   Adayın mezun olduğu üniversiteden aldığı not dönüşümü ile ilgili resmi yazı.
7.   . Kesin kayıt yaptırdıktan sonra her ne sebeple olursa olsun kayıt sildirenlere yatırmış oldukları ücret geri ödenmeyecektir. Kurs ücretinin II. Taksiti olan 1000 (Bin) TL Bahar Dönemi başında yatırılacaktır.


SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


2 yorum :

  1. ya bu sayfa neden açılmıyor???

    YanıtlaSil
  2. ya bu sayfa neden açılmıyoooooooooorrrrrr

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON