Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    


T.C.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
2012-2013 EĞİTİM YILI
PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
ÖN BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI DUYURUSU

2012-2013 Eğitim Yılı için YÖK’ün 17.09.2012 tarih ve 40322 sayılı kararı gereğince Üniversitemize tahsis edilen 200 kişilik kontenjana ön başvuru  yapan  adayların,  Milli Eğitim Bakanlığı  tarafından belirlenen ve başvuru ilanımızda yer alan, atamaya  esas  alanlara  göre yerleştirilmeişlemitamamlanmış olup asil ve yedek listelerin alanlara göre dağılımı ekte sunulmuştur.
Ön başvurularda boş kalan kontenjanlar, başvuru sayısının yüzdelik dilimleri hesaplanarak eşit olarak diğer alanlara kaydırılmıştır.
Asil listede yer alan adayların kesin kayıt işlemleri 4-9 Ekim 2012 tarihlerinde (Perşembe, Cuma, Pazartesi ve Salı) mesai saatlerinde KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (Karabük Üniversitesi Mühendislik Ek Bina MZ33) yapılacaktır. Asil listedeki adayların kesin kayıt süresinin uzatılması söz konusu değildir.
 Kesin Kayıt Yaptıracak Adayların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

1)      Listelerin belirlenmesinde adayların Üniversitemiz web sitesi üzerinden online olarak beyan ettiği bilgiler esas alındığından, beyan edilen bilgilerin doğruluğunun kesin kayıt sırasında ibraz edilmesi gerekmektedir. Listeler Online başvuru formundaki bilgiler esas alınarak oluşturulmuştur.
2)      Başvuru formundaki mezuniyet not değerini 4 ‘lük sistemde beyan edenlerin notları, YÜKSEKÖĞRETİM KURULU’nun 4'lük Sistemdeki Notların 100'lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu kullanılarak 100’lük sisteme çevrilmiştir.
3)      Kesin kayıt için istenilen tüm belgelerin aslı veya onaylı örneklerinin başvuru dosyasında olması gerekmektedir. Fotokopi veya faks şeklinde ıslak onaylı olmayan belgeler kabul edilmeyecektir. 
4)      Kayıt sırasında öncelikle adayların başvuru dosyaları incelenecek ve dosyası onaylanan adaylar formasyon  ücretinin  1.  taksitini  bankaya  yatırarak  dekontu merkezimize  elden  teslim  ederek kayıtlarını  tamamlamış olacaklardır. Dolayısıyla kayıt merkezinden dosyanızı onaylatmadan 1.  taksit ücretini yatırmayınız.

5)      Pedagojik Formasyon Eğitimi ücretinin 1. taksiti olan 1000 TL, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Karabük Ziraat Bankası’nda açılmış bulunan 51721965-5001 (IBAN No: TR160001000425517219655001) nolu banka hesabına KABUSEM  Pedagojik Formasyon 1. Taksiti” açıklaması ile “isim-soy isim” ve “TC kimlik numarası” belirtilerek yatırılacaktır.
Kesin Kayıtta İstenen Belgeler
1-         Diploma ya da Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi
2-         Transkript’in Aslı ve Fotokopisi
3-         Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi (Diploma, Transkript ve Nüfus cüzdanının asılları kayıt esnasında fotokopileri ile kontrol edildikten sonra iade edilecektir.)
4-         Diploma notu 4’lük sisteme göre olan adayların, mezun oldukları üniversitelerinden aldıkları 100’lük sisteme göre karşılığını gösteren onaylı belge.
5-         50 Tl’lik Önkayıt Ücretini yatırdığına dair banka dekontu
Yedek Listedeki Adayların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar:

1) Asil listede yer alan adayların kesin kayıt işlemlerinin tamamlanmasına müteakip boş kalacak olan kontenjanlar için; 10-12 Ekim 2012   (Çarşamba, Perşembe ve Cuma) tarihleri arasında yedek listeden sırasıyla çağrı yapılacaktır.
2) Çağrılan yedeklere rağmen boş kontenjan kalması durumunda 12 Ekim 2012 tarihinde tekrar ikinci bir çağrı yapılabilecektir.
3) Çağrılan  yedeklerin  kesin  kayıt  işlemleri  yine  yukarıdaki  “Kesin Kayıt  Yaptıracak Adayların Dikkat Etmesi Gereken Hususlar” çerçevesinde yapılacaktır.
4) Tüm duyurular üniversitemizin ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi web sitesinden ilan edilecektir.

ASİL VE YEDEK LİSTELER İÇİN TIKLAYIN




0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON