Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 
Fatih Eğitim Fakültesi 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı 
Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvurularını Değerlendirme 
FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
   
Değerlendirmeye İlişkin Açıklamalar
• Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına başvuru yapan adayların ön değerlendirmesi yapılırken ilan metninde belirtildiği gibi notlarının  4 üzerinde en az 2 olmasına dikkat edilmiş fakat sıralamada  adayların mezun oldukları üniversiteleri tarafından yüzlük sisteme dönüştürülmüş notları kullanılmıştır. 
• 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından  Üniversitemize  tahsis edilen  200 kişilik kontenjanın % 50’lik kısmına karşılık gelen 100 kontenjan Üniversitemiz mezunlarına; kalan % 50’lik kısmına karşılık gelen 100 kontenjan ise diğer üniversite mezunları için ayrılmıştır. Kontenjanların üniversitelere ve alanlara göre dağılımı yapıldıktan sonra, KTÜ mezunları ile diğer üniversite mezunları kendi aralarında ayrı ayrı 
değerlendirilerek sıralanmışlardır. 
• Hiç başvuru yapılmayan  Okulöncesi Öğretmenliği alanına ayrılan kontenjan diğer öğretmenlik alanlarına 
aktarılmıştır. 
• 5 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 17.00’den sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Yerleşkesinde bulunan Öğrenci İşleri Bürosuna yapılan başvurular değerlendirmeye alınmamıştır. 
• Başvuruların değerlendirilmesi sırasında, resmi onaylı lisans diploması ya da mezuniyet belgesinin onaylı örneği ile not dökümü (Transkript) belgesi aslı veya onaylı fotokopisi bulunmayan adayların başvuruları geçersiz sayılmıştır. 
• Eşit puanlı adayların sıralanmasında  adayların mezun oldukları programa merkezi yerleştirme ile yerleştirildikleri yıldaki ÖSYS giriş puanı yüksek olana öncelik verilmiştir.  

Kesin Kayıtlara İlişkin Açıklamalar
• İlan edilen listelere göre asil listeden kazanan adayların kesin kayıtları 08-12 Ekim 2012 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Kanuni Yerleşkesinde bulunan Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Fatih Eğitim Fakültesi Bürosuna yapılacaktır. Kayıt işlemleri 8 Ekim 2012 Pazartesi günü saat 13.30’da başlayacaktır. 
• Kontenjan açık kaldığı takdirde, 15 Ekim 2012 tarihinde itibaren yedek ilanı yapılıp, 31 Ekim 2012 tarihine kadar her iki günde bir kesin kayıt yaptırmayan yedek aday sayısı kadar yedek adayın ilan edilen sıraya göre kesin kayıtları yapılacaktır. Yedek kayıtlar sonunda yine kontenjan açığı bulunursa  2 Kasım 2012 Cuma günü saat  09.30-16.00 saatleri arasında yedekler listesinden  Yerleştirme Puanı sırasına göre  İSİM ÇAĞIRMA YÖNTEMİYLE yedek yerleştirme yapılacaktır. Her bir yedek adayın ismi okunduktan sonra ismi okunan adaylar için  iki dakika
beklenilecektir. Adayların bu süre içerisinde hazır bulunmadığı anlaşılınca sıradaki diğer adayın ismi okunacaktır. 
• İsim çağırma yöntemiyle yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adaylara Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kesin kayıt yaptırmak için bir saat zaman verilecektir. Bu süre içerisinde kesin kaydını tamamlamayan adayların kesin kayıt haklarından vazgeçtikleri düşünülerek, yedek sıralamasındaki diğer adaylara kesin kayıt hakkı verilecektir. Yedek listeden aday kayıtlarına kontenjanlar doluncaya kadar devam edilir.  İsim çağırma yöntemiyle yapılacak olan yedek aday yerleştirme işlemi sesli ve görüntülü olarak kayıt edilecektir.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler: 
1. Nüfus Cüzdanın onaylı fotokopisi
2. Eğitim Katkı Payı birinci taksitinin yatırıldığına dair banka makbuzunun aslı
3. Son altı ay içinde çekilmiş 4,5x6 ebadında (2 adet) vesikalık fotoğraf

Eğitim Katkı Payı:
• Başvurusu kabul edilerek kayıt hakkı kazanan adaylar KTÜ Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yönergesi gereği Eğitime Katkı Payı olarak her dönem için  1 027 olmak üzere toplam   2 054 ödeme yapacaklardır. Eğitime katkı payı T.C. Ziraat Bankası’nın KTÜ Kanuni Yerleşkesindeki Üniversite Şubesi TR78000100122511825144–5003 IBAN Numaralı hesabına aşağıda belirtilen ödeme takvimine göre yatırılıp, alınan makbuzlar süresi içerisinde mutlaka Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim edilecektir. Taksitleri süresi içerisinde yatırmayanlara yasal gecikme faizi uygulanacaktır.

KTÜ Asil-Yedek Listesi (6 Ekim 2012)

KTÜ 1. Yedekler Listesi (16 Ekim 2012)


KTÜ 2. Yedekler Listesi (18 Ekim 2012)


0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON