Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

2012-2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FORMASYON DUYURUSU


PEDAGOJİK FORMASYON KAYIT DUYURUSU

13/09/2012 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında; Yükseköğretim kurumları bünyesinde mezun durumda olan öğrenciler için yürütülen pedagojik formasyon sertifika programlarına ilişkin alınan karar gereği, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında, Üniversitemize 350 kişilik kontenjan ayrılmıştır.

YÖK Başkanlığının ilgili yazısı gereği Üniversitemize tahsis edilen kontenjanın %50’si Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine, diğer %50’lik bölümü ise farklı üniversitelerin öğrencilerine tahsis edilecektir.
  • Pedagojik Formasyon programına kesin kayıt ölçütleri olarak lisans ortalamaları dikkate alınacaktır.

  • Transkript belgelerinde notları 100’lük sisteme göre hesaplanmış olan adayların, mezun oldukları üniversiteden notlarının 4’lük sisteme göre karşılığını gösteren resmi bir belge getirmeleri gerekmektedir.

  • Müracaat eden adayların mezun oldukları programların ekteki 80 nolu kararnameye ilişkin çizelgede yer alan programlara uygunluğu kendi sorumlulukları altındadır.

  • Pedagojik Formasyon programına başvuracak adayların 19-20-21-24 Eylül tarihleri arasında saat 09:00-16:00 saatleri arasında Merkezimize gelerek transkript belgelerinin fotokopisini ulaştırmaları gerekmektedir.

  • Önkayıt müracaatı yapacak adayların YTÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına "pedagojik formasyon önkayıt ücreti"olarak 50 TL yatırmaları gerekmektedir.                                                                                                                                                                            
  • (YILDIZ-SEM Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabı, İş Bankası YTÜ şubesi 1199 3558512 - TR 08 0006 4000 0011 1993 5585 12) 

  • Posta, e-posta ve faks ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

  • Bu tarihler arasında transkript belgelerini Merkezimize ulaştırmayan adayların müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

  • Pedagojik Formasyon programı kontenjanları tahsis edilirken YÖK Başkanlığının ekteki yazısının (b) maddesinde belirtilen hususlar dikkate alınacaktır.

  • Yapılan değerlendirme sonuçlarına göre kesin kayıt ve yedek listeler 26 Eylül 2012 tarihinde web sayfamızdan ilan edilecektir.

Önümüzdeki hafta programla ilgili diğer detaylara (kayıt belgeleri, tarihleri ve ücret v.b. bilgiler) ilişkin duyuru web sayfamızdan yapılacaktır.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

YILDIZ-SEM Müdürlüğü



1 yorum :

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON