Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI VE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

2012–2013 Eğitim-Öğretim Yılında mezunlara yönelik Pedagojik Formasyon Sertifika Programı için yapılan başvurular değerlendirilmiştir. Eksik evrak ile başvuruda bulunan adayların başvuruları değerlendirme dışı bırakılmıştır.

1. Asıl listeden kazananların kesin kayıtları 02–03 Ekim 2012 tarihleri arasında, Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Harran Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Pedagojik Formasyon Bürosunda yapılacaktır.
2. Kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra kontenjan açığı kaldığı takdirde yedek listede bulunan tüm adaylar eksik kalan kontenjanlardan yararlanmak için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına 04 Ekim 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuru dilekçelerini verebileceklerdir. Dilekçe ile başvuru yapmayan adayların yedek listedeki başarı sırası dikkate alınmayacaktır.
3. Yedek listeden dilekçe ile başvuruları kabul edilen adaylardan (04 Ekim 2012 tarihinde) başarı sırasına göre kontenjan açığı kadar adaya kesin kayıt hakkı tanınacaktır. Bu adayların kesin kayıtları 05 Ekim 2012 günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.
4. Asıl listeden kazandığı halde 02–03 Ekim 2012 tarihleri arasında kayıt yaptırmayan adaylar ve yedek listeden kazanıp ta boş kalan kontenjan için 04 Ekim 2012 tarihinde müracaat etmeyenler ile süresi içerisinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybederler.
5. Adaylar kendi durumlarını takip etmek zorundadırlar.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler;
1. 2 Adet vesikalık fotoğraf
2. Pedagojik Formasyon Sertifika Programı 2012–2013 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı 1. taksit için 1000,00 TL ücretin yatırıldığına dair banka dekontu. Banka dekontuna TC kimlik numaranızı, Adınız, Soyadınızı ve açıklama kısmına “Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Yeni Kayıt” ibarelerini yazdırınız.
Kesin Kayıt ücreti için hesap numarası:
T.C. Ziraat Bankası Şanlıurfa Merkez Şubesi
TR620001000253356157635001
KAYITLAR BİZZAT ADAYIN KENDİSİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

(Yukarıdaki yazının üzerinde sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet derseniz doğrudan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.)


1 yorum :

  1. Olamaz ya,başvuruyu yapamadım edebiyatta 78.90 ile ilk alınan kişi olacakmışım.gel de kahrolma..

    YanıtlaSil

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON