Dikkat!
Coğrafya Hocam Web Sitesi Açılmıştır. Sizleri de bu muhteşem Coğrafya sitesine bekliyoruz. Online sorular, konu anlatımları, MEB ders kitabı etkinlikler ve çoktan seçmeli soruların cevapları ve daha neler neler...

Coğrafya Hocam
Siteye gitmek için bağlantıya tıklayınız

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SONUÇLARI


Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun...Tebrikler...    

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Programında boş kalan kontenjanlar

PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMI KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU
Celal Bayar Üniversitesi Pedagojik Formasyon Programında boş kalan kontenjanlar için duyuru (02.10.2012)
Pedagojik Formasyon Sertifika  Programına ilan edilen asıl listeye göre yapılan kesin kayıt sonucunda boş kalan kontenjanlar için, ön kayıtta istenen evrakları Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Formasyon Kayıt Bürosuna teslim eden ve başvuruları uygun olan yedek aday listesinden not ortalaması sırasına göre 04 Ekim 2012 Perşembe günü saat 14:00'da Celal Bayar Üniversitesi, Muradiye Kampusu, Fen-Edebiyat Fakültesi, Birinci Kat 106 No' lu Amfi'de hazır bulunan adaylar arasından isim okunarak kesin kayıt yapılacaktır.
Kayıt hakkını kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli evraklarını tamamlayarak Formasyon bürosuna kesin kayıt yaptıracaklardır. (Formasyon ücretini kesin kayıt hakkı kazanmadan önce yatırmayınız.)

Not: Daha önce kayıt hakkı verilen asıl adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI İÇİN AÇIKLAMA:
Celal Bayar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Mezunlarına ayrılan 12 (On İki) kontenjana 2 kesin kayıt yapıldığından ve yedek aday olmadığından, boş kalan 10 (On) kontenjan Celal Bayar Üniversitesi Mezunlarına aktarılmıştır.  Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne 3, Matematik Bölümüne 2, Tarih Bölümüne 2, Kimya Bölümüne 1, Fizik Bölümüne 1 ve Biyoloji Bölümüne 1  kontenjan aktarılmıştır. Aktarılan kontenjanlar ilebirlikte  kesin kayıtta boş kalan kontenjanlar  bölümlere göre aşağıda tabloda verilmiştir.


CBÜ  MEZUNLARINDA BÖLÜMLERE GÖRE BOŞ KALAN KONTENJANLAR
Bölüm Adı
Boş Kalan Kontenjan
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
4
Matematik Bölümü
3
Tarih Bölümü
3
Fizik Bölümü
2
Kimya Bölümü
1
Biyoloji Bölümü
1
TOPLAM
14


DİĞER ÜNİVERSİTE MEZUNLARI İÇİN AÇIKLAMA:
FİZİK BÖLÜMÜ KONTENJANI  DOLMUŞTUR.
DİĞER ÜNİVERSİTE MEZUNLARINDA BÖLÜMLERE GÖRE BOŞ KALAN KONTENJANLAR
Bölüm Adı
Boş Kalan Kontenjan
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
22
Matematik Bölümü
15
Tarih Bölümü
7
Kimya Bölümü
6
Biyoloji Bölümü
3
İngiliz Dili ve Edebiyatı
3
Fizik
Dolu
TOPLAM
56


CELAL BAYAR  ÜNİVERSİTESİ  MEZUNLARI YEDEK LİSTESİDİĞER ÜNİVERSİTE MEZUNLARI YEDEK LİSTESİ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
T.C.
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ 
2012-2013 ÖĞRETİM YILI
PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI
13/09/2012 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında alınan, 2012-2013 Öğretim yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Programları'na ilişkin karar gereğince Celal Bayar Üniversitesine verilen 200 kişilik kontenjan için alınan başvuru değerlendirme sonuçları asıl-yedek listeler:


CBÜ Mezunları
Diğer Üniversite
Mezunları

Asıl adayların kesin kayıtları, 01 Ekim 2012 Pazartesi ve 02 Ekim 2012 Salı günleri aşağıda istenen evraklarla birlikte Celal Bayar Üniversitesi, Muradiye Yerleşkesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Formasyon Biriminde mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.
Belirtilen günlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine, yedek aday listesinden not ortalaması sırasına göre 04 Ekim 2012 Perşembe günü saat:14:00'da Celal Bayar Üniversitesi, Muradiye Kampusu, Fen-Edebiyat Fakültesi, Birinci Kat 106 No' lu Amfi'de isim okunarak, hazır bulunanlar arasından kesin kayıt yapılacaktır.
Kayıt hakkını kazanan adaylar kesin kayıt için gerekli evraklarıyla birlikte Formasyon Bürosunda kesin kayıt yaptıracaklardır.  (Formasyon Ücretinin I. Taksiti olan 1000 TL. yi kesin kayıt hakkı kazanmadan yatırmayınız).

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler
1-     Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslına bakılarak alınacaktır),
2-     2 Adet vesikalık fotoğraf (Fotokopi kabul edilmez),
3-     Öğrenim Ücretinin I. Taksiti 1000 TL. nin yatırıldığına dair banka dekontu (Pedagojik Formasyon Sertifika Programının Toplam ücreti 2050 TL. dir.  II. Taksit 1050 TL. Ocak ayı içerisinde alınacaktır.   I. Taksiti bankaya yatırırken açıklama kısmına  "T.C. Numarasını ve Pedagojik Formasyon I. Taksiti" olduğunu belirten bir ibare yazdırılmalıdır).
Ücretler  
T.C. Ziraat Bankası Manisa Merkez Şubesi
TR 85000100018839477265-5054    nolu hesaba yatırılacaktır.


Fen Edebiyat Fakültesi
Telefon: 201 30 00
Faks : 241 21 58
E- Posta:fef@bayar.edu.tr 
http://www.cbu.edu.tr/~fef 


0 yorum :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret, aşağılama vs gibi olumsuz davranışlardan sorumlu değiliz. Yapılan yorumlar yorumu yapan kişiyi/kişileri bağlar. Bilginize...

PEDAGOJİK FORMASYON